Goederenvervoer: voor alles een oplossing

Voor het vervoeren van goederen ben je bij Dortmans aan het juiste adres. Wij weten dat het transporteren van allerlei goederen op een goede en veilige manier moet gebeuren en zorgen ervoor dat de goederen op de juiste tijd bij de plaats van bestemming worden bezorgd.

Direct offerte aanvragen

Waarmee kunnen wij helpen?

Ik wil in contact komen met:

Dortmans, een begrip in de regio

Neem contact op

Of de bestemming nu om de hoek is of aan de andere kant van het land, we vervoeren met plezier en aandacht uw goederen. Betrouwbaarheid en kwaliteit staat bij ons voorop, dit ziet u terug in de certificering van onze chauffeurs. We zorgen altijd voor een tijdige en zorgvuldige aflevering van uw waardevolle producten. Maar onze dienstverlening gaat verder. Hebt u een transportprobleem? We denken graag met u mee en bieden u een oplossing op maat. Persoonlijk contact en uitstekende service staan hierbij in het vaandel. We staan op ieder gewenst moment voor u klaar!

IMG_7119 IMG_7063 IMG_7117 IMG_7050

Ons wagenpark

Bestelbus lengte 3

Ons wagenpark

Bakwagen Mercedes Sprinter

Ons wagenpark

Vrachtwagen

Ons wagenpark

Bakwagen Mercedes Sprinter C

Ons wagenpark
burg vrachtwagen

Je goederen veilig vervoerd

Je kunt goederenvervoer inzetten voor bijna alles. Gaat het bijvoorbeeld om producten, dag- en weekbladen of reclamefolders, medicijnen of groot pallet vervoer? Of zijn er goederen om te verhuizen? Dortmans heeft voor ieder doeleinde het juiste voertuig met een inhoud van 10 tot 50 m3. Denk aan bakwagens of vrachtwagens met laadklep, bestelbussen en combo’s.

Offerte aanvragen

Direct online offerte aanvragen?

Klik hier

Direct telefonisch aanvragen?

073 - 611 3760

Onze klanten vertellen hun ervaringen

Bekijk ervaringen
Copyright 2021 Dortmans Goederenvervoer B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer
Realisatie door Inkoppers