Snel, comfortabel en veilig naar uw bestemming met Dortmans Taxi

Of het nu gaat om taxivervoer naar een luchthaven, vervoer met een rolstoel of contractvervoer, onze chauffeurs staan klaar om je van dienst te zijn. Onze centrale is 24 uur per dag bereikbaar!

Direct offerte aanvragen

Waarmee kunnen wij helpen?

Ik wil in contact komen met:

Dortmans, een begrip in de regio

Neem contact op

Iemand van A naar B brengen, is in de basis eenvoudig. Maar taxi rijden is zoveel meer. Of het nu om een gezellig uitje gaat met een grote familie of vervoer van mensen die ziek zijn of een naaste hebben verloren, professionele en zorgzame begeleiding met aandacht staan dan bovenaan. Of het nu om een, tien of honderd mensen gaat die we vervoeren. Onze toegewijde chauffeurs zijn stuk voor stuk echte ‘mensen-mensen’ en willen je graag op de beste manier van dienst zijn. Om welk soort vervoer het ook gaat, wij zijn er voor je. Veilig, comfortabel en vertrouwd.

IMG_6857 IMG_6947 IMG_6864 _DSC3563
_DSC3410

Vervoer met zorg

Dortmans heeft veel ervaring met het vervoer van kinderen met een beperking, mensen die een naaste hebben verloren of mensen die ziek zijn en intensieve behandelingen moeten ondergaan. Een luisterend oor, betrouwbare service, veiligheid en comfort zijn dan het belangrijkst. We doen er dan ook alles aan om het vervoer in alle situaties zo ontspannen mogelijk te maken.

Direct offerte aanvragen

Onze klanten vertellen hun ervaringen

Bekijk ervaringen
IMG_6857

Wij zijn er voor je

Wat je ook nodig hebt op het gebied van vervoer, wij zijn er voor je. Je kunt bij ons terecht voor een taxirit, vervoer met een touringcar of transport van goederen. Bovendien is het mogelijk een bestelbus of personenbus bij ons te huren. Zo vind je altijd een passende oplossing bij Dortmans!

Werken bij Dortmans?

Neem contact op

Wat je ook nodig hebt voor je vervoer, we helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of je vragen te stellen!

071-TD-mrt-2012
Copyright 2021 Dortmans Personenvervoer B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer
Realisatie door Inkoppers