Ervaringen

Onze relaties vertellen

Inmiddels hebben we met onze touringcars al heel veel klanten mogen helpen aan veilig en betrouwbaar vervoer. Onderstaand enkele reviews van onze klanten.

Voor onze verschillende locaties zetten we de touringcars van Dortmans in om leerlingen en medewerkers te vervoeren bij een uitstapje, excursie of andere activiteit. De samenwerking en het contact met Dortmans zijn heel prettig en ik hoef nooit in de stress te raken als er iets wijzigt in de planning. Ze denken erg met ons mee en hebben altijd een oplossing.

Koning Willem I College

Als zakelijk hotel maken wij al vier jaar veel gebruik van de touringcars van Dortmans. Bijvoorbeeld voor grote groepen mensen die naar Den Bosch gaan of naar Kasteel Maurick in Vught. We zijn heel tevreden over de samenwerking. Het boeken van de reserveringen gaat altijd snel en de offertes zijn heel duidelijk.

De Ruwenberg

Gemiddeld twee keer per maand vervoeren de chauffeurs van Dortmans ons naar uitwedstrijden van RKC. Dat varieert van één tot soms tien bussen. We kennen de chauffeurs inmiddels goed en dat is altijd heel gezellig. Het is voor ons heel fijn dat ze zo flexibel zijn. Soms hebben we op het laatste moment een grotere bus nodig en dan wordt dat gewoon geregeld.

RKC Supporters

Groepsvervoer

Meer informatie

Schoolreizen

Meer informatie

Contractvervoer

Meer informatie
Copyright 2021 Touringcar Dortmans B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer
Realisatie door Inkoppers