Ervaringen

Onze relaties vertellen

Inmiddels hebben we met onze touringcars al heel veel klanten mogen helpen aan veilig en betrouwbaar vervoer. Onderstaand enkele reviews van onze klanten.

Voor onze verschillende locaties zetten we de touringcars van Dortmans in om leerlingen en medewerkers te vervoeren bij een uitstapje, excursie of andere activiteit. De samenwerking en het contact met Dortmans zijn heel prettig en ik hoef nooit in de stress te raken als er iets wijzigt in de planning. Ze denken erg met ons mee en hebben altijd een oplossing.

Koning Willem I College

Als zakelijk hotel maken wij al vier jaar veel gebruik van de touringcars van Dortmans. Bijvoorbeeld voor grote groepen mensen die naar Den Bosch gaan of naar Kasteel Maurick in Vught. We zijn heel tevreden over de samenwerking. Het boeken van de reserveringen gaat altijd snel en de offertes zijn heel duidelijk.

De Ruwenberg

Het Zwijsen College maakt al jaren gebruik van de diensten van touringcar Dortmans. We zijn zeer tevreden over de service. We waarderen de betrouwbaarheid van dit bedrijf. De chauffeurs van Dortmans zijn altijd professioneel en zij zorgen ervoor dat onze leerlingen veilig, comfortabel en op tijd op hun bestemming aankomen. Het contact met het kantoor is prima met vriendelijke en behulpzame medewerkers. Ze staan open voor vragen en verzoeken, en ze denken met ons mee.

Zwijsen College

Groepsvervoer

Meer informatie

Schoolreizen

Meer informatie

Contractvervoer

Meer informatie
Copyright 2021 Touringcar Dortmans B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer
Realisatie door Inkoppers