MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: duurzaam in de breedste zin van het woord! Het is een misverstand te denken dat duurzaamheid alleen om milieu gaat. Dortmans richt zich op sociale, ecologische en economische duurzaamheid. People, planet, profit.

Dortmans richt zich op sociale, ecologische en economische duurzaamheid
mvo-people

People

Een goede sfeer en ontspanning versterken het teamgevoel en bevorderen werkprestaties. Onze Personeelsvereniging krijgt alle ruimte voor het organiseren van activiteiten die daar aan bijdragen.

Daarnaast ondersteunt Dortmans verschillende goede doelen zoals de Roparun en doen we jaarlijks mee aan de Truckersdagen voor verstandelijk beperkten.

mvo-planet

Planet

Dortmans is duurzaam ‘in huis’ en ‘op de weg’. We weten als geen ander dat we zuinig moeten zijn op onze natuurlijke hulpbronnen. Waar mogelijk kiezen we dan ook voor duurzame oplossingen.

Zo leveren zonnepanelen op het dak van ons hoofdkantoor zonne-energie en gebruiken we lichtsensoren en speciale lichtarmaturen in ons bedrijfspand, voor een spaarzaam gebruik van stroom. Dankzij het digitaliseren van de werkprocessen neemt ook ons papierverbruik jaarlijks verder af.

Met de aanschaf van zuinige, milieuvriendelijke voertuigen zorgen we voor een zo laag mogelijke belasting van het milieu. Bovendien werken we met de Greenstar Ecobox, waarmee we het rijgedrag van onze chauffeurs kunnen monitoren en verbeteren.

mvo-profit

Profit

Social return past zeker in onze bedrijfsvoering. Hier werken we samen aan met diverse gemeenten en WSW-instellingen. Onze chauffeurs zijn opgeleid volgens de systematiek van Het Nieuwe Rijden. Dat motiveert onze chauffeurs, is goed voor het milieu én is bedrijfseconomisch interessant.

Direct offerte aanvragen?
073 – 631 4499 of info@taxidortmans.nl

Offerte aanvragen

Meer informatie

Airport service

Meer informatie

Business Taxi

Meer informatie

Ziekenvervoer

Meer informatie

Rolstoelvervoer

Meer informatie

Contractvervoer

Meer informatie

Onze klanten vertellen hun ervaringen

Bekijk ervaringen
Copyright 2021 Dortmans Personenvervoer B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer
Realisatie door Inkoppers