Business Taxi

Betrouwbaar zakelijk vervoer

Voor zakelijk vervoer ben je bij Dortmans aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van zakelijk vervoer stelt ons in staat je op de beste manier te helpen en ervoor te zorgen dat het je aan niets ontbreekt.

Stiptheid Duidelijkheid Flexibiliteit Vervoer met zorg
IMG_6947

Als drukbezet directielid, stafmedewerker of manager van je bedrijf ben je vaak veel onderweg. En dat kost tijd, die je eigenlijk niet hebt. Op het gebied van zakelijk vervoer hebben wij je veel te bieden.

Niet alleen zijn onze chauffeurs geselecteerd op rijvaardigheid, stratenkennis en uitstraling, maar ze doen er ook alles aan om de weg van A naar B zo comfortabel en zorgeloos mogelijk te maken.

Direct offerte aanvragen?
073 – 631 4499 of bt@taxidortmans.nl

IMG_6955

Lopen de afspraken uit of verandert de planning? Onze chauffeurs bewegen flexibel met je mee. Vanzelfsprekend hanteren wij voor al onze klanten een geheimhoudingsplicht.

Zo hoef je je niet druk te maken over parkeren of het vinden van de juiste locatie, maar neem je rustig de stukken voor de volgende bespreking door, terwijl je veilig en snel naar de plaats van bestemming wordt gebracht.

Wanneer u kiest om gebruik te maken van het online klantenportaal kunt u via uw eigen portaal erg eenvoudig en snel ritten bestellen. Ook kunt u de ritgeschiedenis raadplegen waarin u een overzicht van alle gereden ritten kunt zien. Deze extra service die u wordt aangeboden is geheel kosteloos!

SONY DSC

Eigen auto met chauffeur

Onze representatieve voertuigen zijn schoon en goed onderhouden. Reis je liever in je eigen auto? Geen probleem, onze vaardige chauffeurs weten hun weg in elke auto te vinden.

Dortmans BusinessTaxi is vooral actief in de regio Noord Brabant, met name in de plaatsen (in willekeurige volgorde) Schijndel, Boxtel, Sint Michielsgestel, ‘s-Hertogenbosch, Bernheze, Veghel, Uden, Eindhoven, Sint-Oedenrode, Son & Breugel, Oss, Rosmalen, Landerd, Gemert, Beek & Donk en Lieshout! Vanuit deze regio voeren wij dagelijks ritten uit door heel Nederland, België en Duitsland.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Meer informatie

Airport service

Meer informatie

Rolstoelvervoer

Meer informatie

Ziekenvervoer

Meer informatie

Contractvervoer

Meer informatie

Onze klanten vertellen hun ervaringen

Bekijk ervaringen
Copyright 2021 Dortmans Personenvervoer B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer
Realisatie door Inkoppers